I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, 12 July 2012

I'm BaCk..!!!

Assalamu'alaikum..!!!

Hamboi...kengkawan sekalian..haha.
setelah lama Epy menyepi, membawa diri, menghilangkan diri, menculik diri sendiri..
kini Epy kembali...hoho.

Maaf la lama tak update blog ni, da bersawang trok sgt da..!
Haisshh..sian blog haku neyh..haha.

Alhamdulillah skrg ni da bekerjaya da.. InsyaAllah ada kelapangan, akan ada la info2 dan cerita2 yg akan Epy kongsi bersama kengkawan sekalian di blog ni..hehe.

Buat masa ni, akan amik masa sikit utk buat 'renovation' kat blog ni.. nak make up, touch up sikit..haha. Sesape yg rase blog die cun, tip top, meletop, kebaboomm tu.. meh la tolg 'renovate' sekali.. nak buat pembaharuan sikit.. 'Designer' dan 'Renovater' needed here..!! Hehe..

Pape pun, salam kembali dari Epy Zhafri.. ^_^

1 comment:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...