I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, 17 May 2011

Love Bite~




hah?? apa tu LOVE BITE weh??
hahahaha.....
tak kenal LOVE BITE?!
meh sini aku PANG sebijik!
berlagak suci konon! hahahaha... 

LOVE BITE = GIGITAN CINTA 
tau?!

APA yang nak dibanggakan dengan LOVE BITE ni???
konon sbagai tanda ANDA HEBAT DI RANJANG?!
(oppss... cam blog lucah la plak tulis word ranjang bagai neh!)

ni aku share tentang KESAN LOVE BITE
sumber: FACEBOOK.


Description: http://3.bp.blogspot.com/-UNOAmDiM6bg/TWSayZ3lDhI/AAAAAAAAIHk/_pkSqEcCzk4/s400/172885_190252824339261_100000636352593_522462_6592290_o.jpg

Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan oleh kekasihnya. Wanita yang tidak dinyatakan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.

Kes itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.

Para doktor mengesyaki wanita itu diserang sakit jantung walau pada mulanya gagal mengesan puncanya. Mereka kemudiannya memeriksa kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemukan punca serangan sakit jantung berkenaan.

Gigitan asmara itu menyebabkan kerosakan pada pembuluh darah itu dan pembentukan darah beku. Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok..



Hah!! Ingat tu.. jgn kira nk NGAP! je pasangan korg tu.. pikio dlu sblum bertindak..hahaha.
Jgn la jadi 'Dracula' plak ea.. cian partner korg nnti..~



BESEDERHANALAH ANDA 
DALAM SEGALA SEGI...
even dalam kegiatan HALAL suami isteri... hik3

muaxh! ouch..!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...